Vill du stötta verksamheten?

 

Tveta Friluftsgård drivs av Södertälje-Nykvarn Orientering på ideel basis. Föreningen äger fastigheterna nere vid sjön som innehåller omklädningsrun, kansli, mötes/konferensrum. Motionsspåren ägs av Södertälje kommun med sköts året runt av föreningen, på vintern plogas också en skridskobana upp om isen är tillräckligt tjock.

 

Känner du att du på något sätt vill stödja verksamheten så finns det några olika sätt.

 

Medlem

 

Föreningen är öppen för alla även de som bara vill stödja föreningen genom sitt medlemsskap.
Till sidan för medlemsansökan

 

Bidrag


Du kan betala in valfritt belopp som ett rent bidrag till föreningen. Bankgiro 812-2012, märk med "spårbidrag" eller Swish 123 173 03 32

 

Arbetsinsatser


Vill du göra en handgriplig insats så är det också välkommet. När vi har serveringen öppen på helgerna vintertid så behövs det alltid en extra hand.
Två gånger per år har vi städ och fixar dag där vi städar, reparerar fastigheterna, jobbar med motionsspåren mm. Då är så klart också alla som vill hjlpa till välkomna.
När snön kommer går det åt mycket tid att köra skoter för att dra upp skidspår och ploga skridskogana. Är du intresserad och beredd att ställa upp lite mer regelbundet under vintern så finns det plats i våra spår-team. 
Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta vad du är intresserad av så hör vi av oss.